Ataşehir'de İftar Çadırları Doldu Taştı

22.8.2009

Ataşehir Belediyesi'nin Küçükbakkalköy ve Örnek Mahallesi'nde kurduğu iftar çadırları Ramazan ayının ilk iftarında doldu taştı.

Küçükbakkalköy festival alanı ile Örnek Mahallesi'nde kurulan 500'er kişilik iftar çadırları önünde iftara yarım saat kala uzun kuyruklar oluşturan Ataşehirliler, iftar yemeklerini alarak çadırları doldurdu.

 

 

 

Belediye Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz ile Haluk Tamgaç'ın da katıldığı Örnek Mahallesi'nde ki ilk iftar yemeğinde Ataşehirliler oruçlarını açtı. 500'er kişilik iki çadırında dolması nedeniyle çadırda yer bulamayan çok sayıda Ataşehirliye çadır dışında iftar yemeği servisi yapıldı. Festival alanında da iftar yemeğinin ardından Ataşehirliler lunaparkta ve alanda kurulan çadır cafelerde çay içip sohbet etti.

Ramazan ayı süresince Ataşehirlileri iftar çadırlarında buluşturacak olan Ataşehir Belediyesi. Çeşitli etkinliklerle “eski ramazanları” yaşatacak.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi' de “Ataşehir'de ilk kez iftar çadırlarının kurulduğuna” dikkat çekti. Başkan İlgezdi, tüm islam alemi ile Ataşehirlilerin ramazanlarını kutladı.