Ataşehir'de İftar Çadırı Denetimi

24.8.2009

Ataşehir Belediyesi'nin Küçükbakkalköy ve Örnek Mahallesi'nde ki 2 iftar çadırında her akşam yaklaşık 1500 Ataşehirli iftar yapıyor. Çadırlarda yer kalmaması ve zaman zaman yaşanan izdiham nedeniyle bekleyenlere ise çadırların dışında yemek servisi yapılıyor.

Kadıköy,Ümraniye, Üsküdar ve Sancaktepe'den bağlanan 17 mahalleden oluşan Ataşehir İlçesi sakinleri ilkkez iftar çadırı ve iftar kumanyası ile tanışırken, Ataşehir belediyesi çalışanları herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için denetimlerini iftar çadırları tamamen boşalana kadar sürdürüyor.

 

 

Belediye Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz ve Dr.Haluk Tamgaç, ilgili şube müdürleriyle öğlen saatlerinde başlattıkları denetimlerini iftar çadırlarında yemek servisi yapılırkende sürdürüyor.

Zabıta ve Temizlik Müdürlüğü ekipleri ise iftar çadırlarının boşalmasının ardından, çadırların içi ve çevresinde temizlik çalışmalarına başlıyor. İftar çadırları ve çevresi bir sonra ki gün için hazırlanıyor.

 

 
Bu arada Zabıta ve Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde fırın, pastahane, kahvehane gibi işyerlerine denetimleride aralıksız olarak devam ediyor, vatandaşlardan gelen şikayetler değerlendiriliyor.