Ataşehir'de "Halaylı" Geceler

4.8.2009

Ataşehir İlçe Belediyesi'nce düzenlenen “Kardeş Kültürler Festivali” tüm hızıyla sürüyor. Erzincanlı Halk Müziği Sanatçısı Hüseyin Turan'ın sahne aldığı “Türkü Gecesinde” Ataşehirliler halay çekti.

Başkan Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Meclis Başkanvekili Hüseyin Culha, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Kaya Uluyılmaz, Sancaktepe İlçe Başkanı İhsan Göksoy'un da izlediği gecede Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir'i çağdaş ve yaşanabilir bir kent yapmak için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Başkan İlgezdi, Ataşehir için çalışmanın güzel yorgunluğundan, festival de Ataşehirlilerle birlikte eğlenerek kurtulduğunu söyledi.

Hüseyin Turan'da festival komitesine kendisini sevenleriyle buluşturduğu için teşekkür etti. Özellikle doğu ve güneydoğu anadolu yöresinden türküleri seslendiren Hüseyin Turan sahne önünde toplanan Ataşehirlilerle halay çekti.