Ataşehir'de Ders Zili Çaldı

14.9.2009

2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılı Ataşehir'de Çağrıbey İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törenle başladı.

Eğitim öğretim yılının açılış törenine Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş, Belediye Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz ve Sadık Kayhan ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Çelenkoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Karataş, eğitimin önemine dikkat çekti ve öğrencilere başarılar diledi.

Tören nedeniyle Çağrıbey İlköğretim Okulu çevresi Ataşehir Belediyesi'nce hazırlanan Uluönder Atatürk'ün eğitime ilişkin özlü sözlerinin yer aldığı pankart ve afişlerle süslendi. Törende öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından çeşitli bölgelere ait halk oyunları gösterileri, violonsel dinletisi yapıldı. Şiirler okundu, şarkılar söylendi. Törene ellerinde Türk Türk bayraklarıyla katılan öğrenci velisi ve Ataşehirliler Onuncu Yıl Marşı'nı öğrencilerle birlikte söyledi..