Ataşehir'de Camiiler Temizleniyor

25.8.2009

İlçe sınırları içinde bulunan 60 caminin dış alan ve avlu temizlikleri Ataşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nce yapılıyor.

Ataşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içindeki ibadethane ve okullarda temizlik çalışmalarını sürdürüyor. İlçe sınırları içinde bulunan 60 caminin dış çevresi ve yol kenarlarında temizlik çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Dış çevreleri temizlenen camilerin avluları da tazyikli su ile yıkanıyor. Camilerin temizlik işlemleri Ataşehir Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştiriliyor.

 

 

Ataşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Ali Çağnış, camilerin dış çevreleri ve avlularında temizlik çalışmalarının sürekli yapılacağını belirtirken, dış çevre ve avlu temizliklerinin ardından camilerin içlerinde halıların yıkanacağını ve camilerin iç temizliklerinin de yapılacağını açıkladı. Temizlik İşleri Müdürü Çağnış, camilerin yanı sıra okullar açılmadan önce ilçe sınırları içindeki tüm okullarında çevre ve bahçe temizliklerinin yapılacağını söyledi.