Ataşehir Tıp Bayramı’nı Kutladı

18.3.2013

Tıp sektöründe çalışan Ataşehirliler, 14 Mart Tıp Bayramı’nı Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kokteyl ve Ferhat Göçer Konseri ile kutladı.

Bostancı Green Park Hotel’de düzenlenen kokteyl ve konser etkinliğine; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, aynı zamanda Diş Hekimi de olan eşi Gamze Akkuş İlgezdi ile katıldı ve geceye katılan davetlilere tek tek hoş geldiniz dedi.

Konser öncesi konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, sağlık emekçilerinin bayramını kutladı. Başkan İlgezdi “Yanlış sağlık politikaları sebebiyle, çok zor koşullarda görev yapmaya mecbur kalan tüm sağlık emekçileri ile yılda bir kez de olsa birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Sağlık hizmetlerinin herkes için; eşit, parasız ve ulaşılabilir olması gerektiğine inanıyorum. Bunu sağlamanın öncelikli yolu; sağlığa daha fazla kaynak aktararak, genel kalitesinin artırılmasıdır. Bu çerçevede de sağlık çalışanlarının refah seviyelerini yükseltmek için gerekli düzenlemeler yapılmalıdır” dedi.



Özellikle son aylarda artış gösteren, sağlık emekçilerine karşı görevlerinin başında yapılan fiziksel saldırıları da şiddetle kınayan Başkan Battal İlgezdi şunları söyledi: “Sağlık alanında ki tüm çalışanların emeklerinin gerçek karşılığını alabildikleri, şiddete maruz kalmadıkları bir ortamda görevlerini yapabildikleri bir çalışma ortamı diliyorum. Bunun için de gerekli düzenlemelerin yapılması gerektiğine inanıyorum. Halkın çağdaş, insani koşullarda sağlık hizmeti alması için tüm iyi niyet ve özveriyle hizmet vermeye çalışan başta doktorlarımız, hemşirelerimiz olmak üzere tüm sağlık emekçilerimizin, Ataşehir Belediyesi olarak yanlarında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bu duygularla hepinizin Tıp Bayramını tekrar kutluyorum”

Başkan Battal İlgezdi daha sonra, Ataşehir Belediyesi tarafından kurulan ve günde yüzlerce hastaya tedavi sunarak ilçedeki sağlık hizmetlerine büyük katkı sağlayan Türkan Saylan Tıp Merkezi’nin doktor ve sağlık çalışanlarına çiçek verdi. Tıp sektöründe çalışanlar için düzenlenen eğlence daha sonra, asıl mesleği doktorluk olan Sanatçı Ferhat Göçer’in konseriyle devam etti. Sevilen şarkılarını seslendiren Ferhat Göçer, sağlık çalışanlarına verdiği değerden dolayı Başkan İlgezdi’ye teşekkür ederken, Başkan İlgezdi de sanatçıya geceye katılımından dolayı plaket ve çiçek sundu. Sağlık çalışanları gece boyunca Ferhat Göçer’in şarkılarıyla eğlendi.