Ataşehir Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi Kütüphanesi’ni genişletiyoruz

22.7.2010


Hep birlikte gençlerimizin eğitimlerine katkı sağlamak için onlara en büyük kaynağı oluşturuyoruz. Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi’nin kütüphanesinde bulunan 800 kitabın sayısını çoğaltarak 30 bin kitaba ulaştırmayı hedefliyoruz.

Ataşehir Belediyesi olarak destek verdiğimiz kampanyayla, öğrencilerimizin aradıkları her kitabı okulumuzun kütüphanesinde bulabilmeleri için siz değerli velilerden, hayırseverlerden, okumaya saygı ve sevgi duyan vatandaşlardan katkı bekliyoruz.

“Çocuklarımız kitapsız, okulumuz kütüphanesiz kalmasın. Haydi bir kitapta sen bağışla!” sloganıyla yürütülen kampanyaya kitap bağışlamak isteyenler, kitapları
İçerenköy Mahallesi Karslı Ahmet Caddesi Yüce Tarla Durağı No: 70/A’ da bulunan okulun adresine getirerek teslim edebilirler. Ayrıca okulun 0216 574 56 81 telefon numarasından da ek bilgi alınabilir.

Ansiklopedi ve ders kitapları haricindeki kitapların kabul edileceği kampanyayla Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi Kütüphanesi’nin raflarını dolduruyoruz. Lise öğrencilerinin eğitimlerine uygun; bilim, sanat, edebiyat, felsefe dalında, aşırı yıpranmamış, ülkemizde sıklıkla yapılan çöp haline gelmiş bağışlar harici kitaplar öğrencilerimizin eğitimlerine büyük katkı sağlayacak.