Ataşehir Logosunu Seçiyor

7.10.2009

Ataşehir Belediyesi logosunu seçmek için yarışma başlattı. 2009 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk belediyesini kuran Ataşehir bir çok başarılı çalışmanın da altına imza attı. Ataşehir Belediyesi son olarak kendi logosunu seçmek için harekete geçti. Ataşehir Belediyesi logosu için yarışma düzenledi. Ataşehir'i en iyi ve en güzel şekilde anlatacak logoyu yine Ataşehirliler seçecek. Ataşehir'in logosunu Ataşehirliler tasarlayacak ve belediye internet sitesinde duyurularak en çok oyu alan tasarım seçilecek. Ataşehir'in logosu için düzenlenen yarışma 3 bölümden oluşuyor. Yarışmanın birinci bölümde 18 yaşını doldurmuş Ataşehirliler hazırladıkları logoları 30 Ekim 2009 tarihine kadar Ataşehir Belediyesi'ne gönderecek. İkinci bölümünde gönderilen logolar 13 Kasım 2009 tarihine kadar jüri üyeri tarafından değerlendirilecek. 10 logo finale kalacak. Yarışmanın üçüncü bölümünde finale kalan logolar 2 hafta süreyle Ataşehir Belediyesi internet sitesinde yayınlaranarak halk oylamasına sunulacak. En çok oyu alan tasarım Ataşehir Belediyesi'nin logosu olacak.

Detaylı bilgi ve Başvuru Formu için tıklayın..