ATAŞEHİR’İN PARKLARINDA SABAH SPORU YENİDEN BAŞLIYOR

9.6.2020

Pandemi sürecinde Ataşehir’in parklarında düzenlenen sabah sporu etkinliklerine ara verilmişti.

Yaklaşık 2 buçuk aylık süreçte evlerinde kalan vatandaşların spor yapmasını teşvik etmek amacıyla “Evde Harekete Geç, Sağlıklı Kal” projesini hayata geçiren Ataşehir Belediyesi, Facebook hesabı üzerinden canlı yayınlar yaparak vatandaşlara destek oldu.

Hayatın normalleşmeye başlamasıyla birlikte Ataşehir’in parklarında yeniden düzenlenecek sabah sporu etkinleri 15 Haziran itibariyle başlayacak.

İçerenköy Mahallesi Muhtar Tacim Ayvadaş Parkı, Kayışdağı Mahallesi 80. Yıl Cumhuriyet Parkı, Mustafa Kemal Mahallesi Deniz Gezmiş Parkı, Fetih Mahallesi Buhara Parkı, Küçükbakkalköy Mahallesi Nazım Hikmet Parkı, Atatürk Mahallesi Ihlamur (Amfili) Parkı ve Barbaros Mahallesi Cumhuriyet Parkı’nda sabah sporu düzenlenecek.

10 Temmuz’a devam edecek ve alanında uzman eğitmenler gözetiminde gerçekleştirilecek sabah sporuna, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam isteyen her vatandaş katılabilir.

Parklar dezenfekte ediliyor

Virüsün ülkemizde ilk görüldüğü günden bu yana ilçedeki tüm kamusal alanları ilaçlayan Ataşehir Belediyesi, özellikle vatandaşların gün içinde kullandığı oturma grupları ve spor aletleri başta olmak üzere parklar ve yeşil alanlar da ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Aynı zamanda park alanlarında bulunan spor aletlerinin bakım ve tamiri de yapılarak vatandaşların kullanımına hazır hale getiriliyor.

Salgınla mücadele kapsamında 2 aydan fazla süredir kapalı olan spor salonları ve spor merkezlerinin yeniden açılmasının ardından, Ataşehir Belediyesi faaliyetlerine başlayan spor salonlarında da dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi.

 

Spor Alanları ve saatlerini öğrenmek için burayı tıklayınız!