ATAŞEHİR’İN PARKLARINDA PUKİ ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR

5.7.2021

Ataşehir Belediyesi, pandemi döneminde evde kalan çocukların keyifli vakit geçirmesi için hayata geçirdiği “Puki Parkta” projesini yeni normalleşme süreciyle birlikte artık Ataşehir’in parklarında çocuklarla buluşturmaya başladı.

Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun çalışmalarıyla ortaya çıkan sevimli kukla Puki Parkta’nın ilk gösterimi 3 Temmuz Cumartesi günü İBB Ataşehir Deprem Parkı’nda, ikinci gösterimi ise 4 Temmuz Pazar günü Esatpaşa Mahallesi Mehmet Akif Park’ında yapıldı.

Ataşehirli çocuklara keyifli bir hafta sonu yaşatan Puki Parkta’nın “Çevreci Oyunu” çocuklar ve ailelerinden büyük beğeni aldı. Eğlenirken öğrenen çocuklar, Puki ile hem dans etti hem de şarkılar söyledi.

Tiyatro oyununu izleyemeye çocuklarıyla birlikte gelen anne babalar ise etkinliklerin hazırlanmasına imkan sağladığı için Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür ettiler.

Müge Mor Hercihan ve Bülent Ekinci'nin yazdığı A. Ercan Tulunay yönettiği sevimli kukla Puki’ye sesiyle Simge Beşiz Özkal hayat veriyor. Ataşehir Belediyesi Tiyatro Eğitmenlerinin oynadığı farklı disiplinlerden birçok uzmanı bir araya getiren proje ekibinde, uzman pedagog ve psikologların yanı sıra müzisyenler de yer alıyor.

4 – 9 yaş arası çocuklar için hazırlanan eğitici, öğretici ve aynı zamanda eğlendirici Puki Parkta gösterimlerini izlemek isteyen çocuklar ve aileleri Temmuz ve Ağustos aylarında Ataşehir’in parklarında Puki’nin maceralarını takip edebilirler.