Ataşehir’e Cumhuriyet Parkı

19.10.2011

Ataşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce Batı Ataşehir Fulya Sokak’ta, resmi törenlerin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı Parkı hızla tamamlanıyor.

Batı Ataşehir Fulya Sokak’ta yapımı son aşamaya gelen Cumhuriyet Meydanı Parkı 24 bin 600 metrekare alan üzerine kuruluyor.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin yapımını sık sık denetlediği alanın ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları tamamlandı.

Parkın tamamlanması ile birlikte Ataşehir, resmi törenlerin yapılabileceği tören alanına da kavuşmuş olacak. Törenlerde 800 kişiyi ağırlayacak olan Cumhuriyet Meydanı Parkı, diğer günlerde ise Ataşehirlilerin nefes aldığı bir yer olacak. İçinde oturma üniteleri, süs havuzu, çiçekler ve pergolaların yer aldığı parkta yürüme yolları ve dinlenme alanları da bulunacak