ATAŞEHİR’DEN ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELEYE DESTEK

19.8.2024

Yurt genelinde çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmalarına Ataşehir Belediyesi de destek veriyor. Yardım çağrılarına kayıtsız kalmayan Ataşehir Belediyesi; iş makineleri, su tankeri, arama kurtarma aracı ve personeliyle alevlerle mücadeleye destek oldu.

Yurt genelinde farklı alanlarda günlerdir devam eden orman yangınlara karşı söndürme çalışmaları devam ederken, Ataşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler de, İzmir Menderes ve Bolu Göynük’teki yangınlarla mücadeleye destek çalışmalarına katıldılar.

Yurdun dört bir yanında ormanlar alevlere teslim olup, birçok şehirde evler yandı, hayvanlar telef oldu. Alevlere karşı mücadele için adeta seferberlik ilan edilirken, Ataşehir Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de yangınların söndürülmesi için çaba sarf ettiler.

Yardım çağrılarına kayıtsız kalmayan Ataşehir Belediyesi; iş makineleri, su tankeri, arama kurtarma aracı ve personeliyle alevlerle mücadeleye destek oldu.

Başkan Adıgüzel, yaşanan olayla ilgili şu sözlere yer verdi;

“Yangınlara müdahale etmek için araçlarımız ve çalışma arkadaşlarımız Ataşehir Afet Koordinasyon Merkezi’nden yola çıktılar. Temennimiz tüm yangınların daha fazla büyümeden kontrol altına alınması. Yardım çağrılarına kayıtsız kalmadık, yangınlarla mücadele için var gücümüzle destek olacağız. Yangın bölgelerindeki halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

İzmir’den Ataşehir’e Teşekkür

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay da, yangınla mücadeleye katılan Ataşehir Belediyesi Arama Kurtarma Ekibine teşekkür etti.