Ataşehir’de Öğrencilere Süt Dağıtılıyor

7.6.2011

Ataşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, 01 Haziran Dünya Süt Günü etkinlikleri kapsamında okullarda süt dağıtmaya devam ediyor.

Esatpaşa Mahallesi’nde bulunan Ali Nihad Tarlan İlköğretim Okulu’nda öğrencilere önce sütün faydaları anlatıldı daha sonra da süt dağıtımı gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinlikte Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Haluk Tamgaç ve Abdullah Der ile Belediye Meclis Başkan Vekili Hüseyin Çulha ve Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt da öğrencilere süt dağıttı.

Çocukları sağlıklı yaşamaları için gazlı içeceklerden ziyade süt içmeye yöneltmek amacıyla “Sağlıklı yaşamak için günde 2 bardak süt içelim” konulu broşürler dağıtıldı.

Ataşehir Belediyesi tarafından 01 Haziran Dünya Süt Günü etkinlikleri kapsamında şimdiye kadar 13 okulda 13 bin adet süt dağıtıldı.