Ataşehir’de Muharrem Ayı Bereketi

7.11.2014

Ataşehir Belediyesi tarafından her yıl Muharrem ayında geleneksel olarak düzenlenen aşure dağıtımı Küçükbakkalköy Mahallesi Prestij Caddesi'nde ve Kayışdağı Mahallesi Son Durak'ta gerçekleştirildi. Ataşehir Belediyesi tarafından kurulan alanda  Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ve CHP İstanbul Milletvekili Celal Dinçer aşure dağıtımına katılarak vatandaşlara aşure ikram  ettiler.

Muharrem Ayı Anma etkinlikleri kapsamında 09 Kasın Pazar günü Mustafa Kemal Mahallesi Deniz Gezmiş Parkı’nda düzenlenecek aşure dağıtımı da saat 16.00’da başlayacak ve hazırlanan tonlarca aşure vatandaşlara dağıtılacak.

Aşure dağıtımı sonrasında Türk Halk Müziği’nin güçlü seslerinden Sabahat Akkiraz, saat 17.30’da Ataşehirlilerle buluşacak.