ATAŞEHİR’DE MEZARLIK ZİYARETİNDE ANLAMLI İKRAM

17.6.2024

Ataşehir’de Kurban Bayramı arifesinde mezarlıklara gelen vatandaşlara çiçek ve lokum ikram edildi.Kurban Bayramı öncesinde kaybettikleri sevdiklerini unutmayan, vatandaşlar mezarlıklara gelerek duygusal anlar yaşadı.Ataşehir Belediyesi vatandaşları bu anlamlı ve duygu yüklü ziyaretlerinde yalnız bırakmayarak, ziyarete gelenlere çiçek ve lokum dağıttı.Ataşehir’de İçerenköy Mezarlığı ve Küçükbakkalköy Mezarlığı’nda gerçekleşen dağıtımda mezarlık ziyaretlerine yoğun ilgi gösterildi.

Arife gününde sevdiklerinin mezarlarını ziyaret ederek, dualar okuyan vatandaşlar Ataşehir Belediyesi’nin dağıttığı çiçekleri sevdiklerinin kabrine bıraktı.Ataşehir Belediyesi’nin bu özel ve manidar hizmetinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, belediye ekiplerine teşekkürlerini sundular.