Ataşehir’de Levent Üzümcü ile Masal Gecesi

11.7.2015

Ataşehir’de Ramazan ayı boyunca 16 mahallede tüm vatandaşların katıldığı açık hava iftar yemekleri ve Direklerarası Eğlence programları düzenlenmeye devam ediyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından mahallelerde verilen açık hava iftar yemeklerinin on üçüncüsü, 10 Temmuz’da Esatpaşa Mahallesi Kapalı Pazar Alanı'nda gerçekleşti.

Kardeşlik ve dayanışma ruhunun yaşatıldığı yemekte buluşan binlerce kişi, hep birlikte oruçlarını açtılar. Ardından Direklerarası Ramazan Şenliklerinde geleneksel Ramazan eğlenceleri Ataşehirli vatandaşlarla buluştu.

Direklerarası Ramazan Şenlikleri kapsamında, geleneksel Ramazan eğlencelerinin vazgeçilmezleri; Kavuklu Pişekâr atışması, Meddah Oyunu, Kanto Gösterisi ve Fasıl Heyetinin yanında Ramazan skeçleri ve müzik dinletileri yer alıyor.

Bir diğer etkinlik ise Ataşehir’de çocuklar için Ramazan eğlencelerine ev sahipliği yapan Düştepe Oyun Müzesi’nin bahçesinde düzenlendi.

“Bir Varmış Bir Yokmuş, Ataşehir’de Masal Geceleri Olurmuş” isimli masal dinletilerinde Levent Üzümcü Ataşehirli çocuklarla buluştu.

Ataşehirli miniklere “Küçük Kara Balık” isimli masalı okuyan Levent Üzümcü, çocuklara ve ailelerine keyifli bir gece yaşattı.