ATAŞEHİR’DE İBADETHANELERDE BAHAR TEMİZLİĞİ

12.4.2017

Ataşehir Belediyesi herkese ve her yere eşit hizmet ilkesiyle ilçedeki tüm ibadethanelerin tadilatını ve periyodik temizliğini yapmaya devam ediyor.

Ataşehirlilerin ibadetlerini sağlıklı ortamlarda yapabilmeleri için düzenli olarak ilçede bulunan cami, cemevi ve kiliselerde temizlik ve tadilat çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Ekipler, son model teknoloji ile donatılmış araç ve gereçlerle tüm ibadethanelerde halı yıkama, süpürme, iç ve dış temizlik işlerini titiz bir şekilde gerçekleştiriyor. Ataşehir’deki 70 ibadethanenin temizlik ve dezenfekte çalışmaları periyodik aralıklarla devam ediyor.

Bakım gerektiren ibadethanelerin ise badana ve boya işleri,  su giderleri, çatı tadilatları, kaldırım ve yol bakım çalışmaları da yapılıyor.

Daha hijyenik bir ortamda ibadetlerini yerine getirdiklerini ifade eden Ataşehirliler, belediye çalışanlarına teşekkür etti.