Ataşehir’de “En Romantik Sevgililer Günü” Kutlaması

13.2.2012

Ataşehir Belediyesi 14 Şubat’ı 50 yıldır aynı yastığa baş koyan evli çiftler ile kutluyor.

Tüm dünya 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlamaya hazırlanıyor. Milyonlarca çift, aynı gün birbirlerine sevgi sözcükleri söyleyecek, hediyeler verecek ve hiç ayrılmamayı dileyecek. Biz de Ataşehir Belediyesi olarak tüm sevgi dileklerinin kabul olması ve sevenlerin hiç ayrılmamasını istiyoruz. İşte bu nedenle 14 Şubat’ı sevgilerini yıllarca canlı tutmayı başarabilmiş, evliliklerinde yarım asrı devirmiş çiftlerle kutluyoruz.

Yarım asırdır aynı yastığa baş koyup, sevgilerini büyüten 150’ye yakın çifti düğün pastası, gelin teli, likör, badem, nikâh şekerleri ve konfetiler ile ağırlayacağız.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin de katılımıyla, artan boşanma oranlarına, hızla tüketilen sevgilere inat “bitmeyen aşk”ların önünde saygı ile eğileceğiz. Etkinliğimize tüm basınımız davetlidir.

Tarih: 14 Şubat 2012
Yer: Marriott Hotel- Ataşehir