Ataşehir’de Cumhuriyet'in 90. Yıldönümü kutlanıyor

28.10.2013

Cumhuriyet Meydanı tören alanında gerçekleşen Cumhuriyet’in 90. yılı kutlamaları; Vali Yardımcısı Günay Özdemir, İkbal Maliye Okul Komutanı Albay Naci Gültekin ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz’ın Atatürk Anıtına çelenk sunma törenleriyle başladı.

İstikal Marşının okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan, Hüseyin Hışman ve Abudullah Der’in de katıldığı törende Cumhuriyet Halk Partisi ile İşçi Partisi İlçe Yönetimleri ve sivil toplum kuruluşları da Ata’nın anıtına çelenk koydular.

Gazilerle birlikte çok sayıda da vatandaşın da katıldığı törenler, 29 Ekim Salı günü çeşitli törenlerle devam edecek. Ataşehir Belediyesi tarafından organize edilen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 29 Ekim Salı günü saat 18.30’de Atatürk Mahallesi'ndeki (Ataşehir Migros yanındaki) Özgürlük Parkı’ndan fener alayı yürüyüşü ile başlayacak ve Nilüfer konseri ile devam edecek.