Ataşehir’de Cumhuriyet’in 86. Yıl Kutlamaları Başladı

28.10.2009

Ataşehir’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni ile başladı. İstanbul’u etkisi altına alan yoğun yağışa karşın Ataşehirlilerin büyük ilgi gösterdiği Ataşehir Bulvarı üzerindeki Atatürk Anıtı’na çelenk koyma törenine; Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Garnizon Komutanlığı'ndan Kenan Evren Kışlası 2. Komutanı Albay Turan Yorgun, Ataşehir Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş, İlçe Emniyet Müdürü Hacı Ahmet Osanmaz ile Ataşehir Belediyesi başkan yardımcıları ve müdürleri, siyasi parti ilçe yöneticileri ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Çelenk koyma töreninin ardından şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Tören, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.