Ataşehir’de Çevre Şöleni son buldu

3.6.2015

Bu yıl altıncısı düzenlenen Ataşehir Belediyesi Çevre Şöleni her yıl olduğu gibi Ataşehir’de coşkulu ve heyecanlı etkinliklerle kutlandı.

Şölen kapsamında konusu çevre olan; Maket Yarışması, En Yeşil Okul Yarışması, Atık Pil Toplama Yarışması, tiyatro gösterileri, stand up gösterisi, konser ve atölye çalışmaları yapıldı.

6.Çevre Şöleni’nin son etkinliği Nazım Hikmet Parkı’nda; “Kağıt Yapım Atölyesi”, “Karton Tabak ile Kukla Atölyesi” ve “Kitap Yapım Atölyesi” çalışmaları ile son buldu.

Öğrenciler atölye çalışmalarının yanında müzikler eşliğinde palyaçolar ve sihirbaz gösterileriyle doyasıya eğlendiler.

Atölye çalışmalarına Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir, Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal öğrenciler ile birlikte katıldılar.

Ataşehir Belediyesi tarafından şölen alanında tüm öğrencilere ve ailelerine; sandviç, meyve suyu, pamuk şeker ve patlamış mısır dağıtıldı.