Ataşehir’de 7. Tiyatro Festivali sevilen oyunlarıyla devam ediyor

12.4.2016

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Ataşehir Tiyatro Festivali, Ataşehirli Tiyatro severlerle sevilen oyunları buluşturmaya devam ediyor.

Tiyatro severler tarafından büyük beğeni gören Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu’nun oyunu “Frankenstein” Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü ve Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda seyircisiyle buluştu.

Başrollerini Kerem Alışık, Cansel Elçin ve Deniz Uğur'un paylaştığı, Yılmaz Gruda ve Engin Gürman gibi usta oyuncuların da rol aldığı tiyatro oyununda, farklı oldukları ve farklı göründükleri için toplum dışına itilen, kendi mücadelelerini vermek zorunda kalan insanların acıklı öyküsü anlatılıyor.

Bir diğer oyunda ise Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu'nun sanatseverlerle buluşturduğu  “Bütün Kadınların Kafası Karışık” adlı tiyatro oyunu Ataşehirli Tiyatro severler tarafından büyük beğeniyle izlendi.

Tanınan ve sevilen oyuncular Deniz Çakır, Şebnem Sönmez, Zeynep Kankonde, İpek Türktan Kaynak ve Kadir Çermik'in; alışkın olunan ama bir o kadar da eğlenceli ve sıra dışı olabilen 5 karakteri canlandırdığı oyun, her türlü baskı altında verilen yaşam mücadelesini, kadınların kafasındaki "sistemli karışıklığı" sorguluyor.

Levent Kazak'ın yazıp yönettiği, Mete Horozoğlu, Selen Uçer, Beyti Engin, Bülent Alkış ve Bihter Dinçel'in oynadığı "Kurusıkı" isimli oyun, 7. Ataşehir Tiyatro Festivali’nde sahnelenen bir diğer tiyatro oldu.

Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü ve Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen tiyatro festivali boyunca, tüm oyunlar saat 20.00’da başlıyor.

Festivalin biletlerinin dağıtımı Ataşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nden yapılıyor.

 

Devam Eden Oyunlar

12.04.2016 Salı              -Köprüden Görünüş                              -Oyun Atölyesi

14.04.2016 Perşembe     -Kuşlar                                                  -Semaver Tiyatro

15.04.2016 Cuma           -Kredi                                                    -Ankara Sanat Tiyatrosu

16.04.2016 Cumartesi    -Bir Delinin Hatıra Defteri                    -Dostlar Tiyatro

17.04.2016 Pazar           -Aykırı Kumpanya                                 -Enver Aysever

20.04.2016 Çarşamba     -Kerbela                                                -Ankara Simurg Oyuncuları

21.04.2016 Perşembe       -Yargı                                                   -Bizim Tiyatro

24.04.2016 Pazar            -Efendisi Olmayan Kadınlar                  -Üçgen Prodüksiyon