ADRES

KEP

YENİSAHRA ATAMEM’DE KURSLAR BAŞLIYOR

31.8.2018

Yenisahra ATAMEM’de kadınlara yönelik tamamı Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalı yeni dönem kursları başlıyor.

3 Eylül’de başlayıp 20 Eylül’e kadar sürecek kayıt döneminde kayıt başvuruları Yenisahra ATAMEM’e yapılacak.

Sadece kadınlara yönelik açılacak kurslarda; Pasta Çıraklığı, Yaş Pasta, Kuaförlük, Manikür-Pedikür, Kurdele Nakışı, Tel Kırma ve İğne Oyası dersleri verilecek.

Kontenjanın sınırlı olduğu kurslarda dersler 8 Ekim’de başlayacak.

Ataşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi’nin (ATAMEM) Ek Hizmet Binası olarak kadınlara hizmet veren Yenisahra ATAMEM’de yıl boyunca Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalı mesleki kurslar düzenleniyor.

Kadınların sosyal şartlarını ve mesleki eğitimlerini artırmaları için hazırlanan merkezde, kursiyerlerin çocukları için de oyun alanı bulunuyor.

Adres:

Yenisahra ATAMEM

Yenisahra Mah. Fatih Cad. Aydemir Sok. No: 16 (Yeni Sahra Muhtarlık Yanı)

Tel: (+90) 216 317 86 38

Ataşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Resmi Törenle Kutlandı | Ataşehir Belediyesi

ADRES
Barbaros Mah. Şebboy Sok. No:4
Pk: 34746 Ataşehir - İstanbul

TELEFON

E-POSTA

KEP

ATAŞEHİR’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESMİ TÖRENLE KUTLANDI

30.8.2018

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümü Ataşehir’de düzenlenen resmi törenlerle gerçekleştirildi.

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen anma töreni Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz ve Garnizon Komutanı İkmal Kıdemli Albay Metin Durmuş’un Atatürk anıtına çelenk koyma töreni ile başladı.  Protokolün ardından siyasi parti ilçe örgütleri ve sivil toplum kuruluşları da çelenk bırakarak saygılarını sundular.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

İlçedeki 30 Ağustos Zafer Bayramı törenine; Ataşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Mustafa Kemal Aldoğan, Siyasi parti başkanları ve örgüt üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, gaziler, sivil toplum kuruluşu üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve Ataşehirli vatandaşlar katıldı.

Çelenk Sunma Töreninin ardından Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Kokteyl Salonu’nda Tebrikat Töreni gerçekleştirildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. Yıl Kutlamaları dolayısıyla Ataşehir Belediyesi’nin yanı sıra Ataşehirliler de ilçenin cadde, sokak, ev ve dükkânları ay yıldızlı al bayraklarla ve Atatürk posterleriyle süsledi.