ATAŞEHİR’DE 30 AĞUSTOS HEYECANI

27.8.2024

Ataşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yılını büyük bir coşku ve gurur içerisinde kutlamak için hazırlanıyor. Türkiye’nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan bu özel gün, Ataşehir’de unutulmaz etkinliklerle anılacak.

Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı için, Ataşehir Belediyesi özel bir kutlama programı hazırladı. Fener alayı yürüyüşüyle başlayacak olan etkinlik, Amfili Park’ta coşkulu bir konserle devam edecek.

Zafer Bayramı kutlamaları 30 Ağustos Cuma günü saat 20.00'de Atatürk Mahallesi Migros önünde başlayacak. Katılımcılar burada buluşarak, fener alayı eşliğinde, büyük bir coşkuyla Amfili Park’a doğru yürüyecekler. Bando takımının yer aldığı tır, kortejin önünden ilerleyerek, müzikler ve marşlar eşliğinde konser alanına gidecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı birlik ve beraberlik duyguları içinde yaşayacak olan Ataşehililer, yürüyüşün ardından Amfili Park’ta, Ataşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın konserine katılacak.

Bu anlamlı zaferi birlik ve beraberlik içerisinde kutlamak için, Ataşehirlileri etkinliğe davet eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel şu sözlere yer verdi:

“30 Ağustos Zafer Bayramı, ülkemizin bağımsızlık mücadelesinin en önemli simgesidir. Bu özel günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Milletimizin birliğini ve beraberliğini pekiştireceğimiz, bu anlamlı günde tüm komşularımızı etkinliğimize davet ediyorum.”

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikliğimize katılmak için ücretsiz ring seferlerimizi kullanabilirsiniz.

• Aşağıda belirten adreslerden saat 18.30'da servis kalkışı sağlanacak ve konser alanından belirtilen noktalara geri dönüş seferleri de yapılacak.

Fetih ve Esatpaşa Mahalleleri

• Esatpaşa Taziye Evi Önü