Ataşehir’de 14 Spor Kulübüne Malzeme Yardımı Yapıldı

6.6.2012



Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi spor kulüplerine desteklerini sürdürüyor. Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği yöneticileriyle toplantı yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, kulüp yöneticilerinin sorun ve isteklerini dinledi. Başkan İlgezdi’den, kulüp çalışmalarını yapabilecekleri saha ve tesis isteyen yöneticiler, ekonomik destek beklentilerini de iletti. Ataşehir’deki 14 kulübün yöneticisinin katıldığı toplantıda, her kulübe spor malzemesi yardımında da bulunuldu.



Ataşehir Belediyesi olarak sporla ilgili çalışmaları desteklediklerini belirten Başkan İlgezdi,“Sizlerin kulüp çalışmalarında ne tür sorunlarla karşılaştıklarınızı biliyoruz. Belediye olarak sorunlarınızı çözmeye çalışıyoruz. Ataşehir Belediyesi olarak henüz yeni bir belediye olmamıza rağmen ilçedeki birçok eksiği tamamlamaya çalışıyoruz. Sizler spor kulüpleri olarak ilçemizdeki gençlerin ve çocukların hayatlarına büyük katkılar sağlıyorsunuz. Bunun farkındayız. Sizleri imkânlarımız elverdiğince desteklemeye çalışıyoruz” dedi.

Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse de Ataşehir Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, kulüplerin isteklerinin yazılı olduğu bir listeyi Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye verdi. Toplantının sonunda Başkan İlgezdi spor malzemelerini kulüp başkanlarına teslim etti.