Ataşehir Cumhuriyet'in 86.Yıl Kutlamalarına Hazır

25.10.2009

29 Ekim Perşembe günü gerçekleşecek Cumhuriyet Şöleni'nde sanatçı Onur Akın konseri yer alacak.

Ataşehir Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet'in 86. yıl kutlamalarına hazır. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin “Cumhuriyet'in 86. yılının Cumhuriyete yakışır şekilde kutlanması” için oluşturduğu kutlama komitesi çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet 'in 86'ıncı yıl kutlamaları için Ataşehir İlçesinin her sokak ve caddesi Türk Bayrakları, Atatürk posterleri ve Cumhuriyete ilişkin pankartlarla donatıldı.

 

 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Yüreği Atatürk inancı ve yurt sevgisiyle dolu Ataşehirliler'in toplumu gerecek inanan-inanmayan,Türk-Kürt, Alevi- sünni ayrımcılığına izin vermeyeceğini, dindarlarla, kutsal din duygularını kötüye kullanmak isteyenleri ayırt edeceğini, sadece biz Ataşehirliler'in değil tüm vatandaşlarımızın 'Cumhuriyetin korumamız ve ödün vermeden yaşatmamız gereken en değerli varlığımız' olduğu bilincinde olduğunu" vurguladı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir'de Cumhuriyet Bayramı'nın resmi kutlamalarının yanısıra tüm Ataşehirlileri bu anlamlı günde beraber olmak ve Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşamak için “Cumhuriyet Şöleni”ne davet etti.

 

 

 

“CUMHURİYET ŞÖLENİ” 29 Ekim 2009 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Saat 18.30'da tüm Ataşehirliler Beyaz Fırın girişi önünde ki alanda toplanarak “Cumhuriyet Yürüşü” başlatacak. Yürüyüş Ataşehir Mozaik Çarşı önünde tören alanında sona erecek. Yürüyüşün sona ermesinin ardından şölen sanatçı ONUR AKIN'ın konseri ile devam edecek.