“ATAŞEHİR ÇOCUK ŞENLİĞİ” YENİSAHRA MAHALLESİ'NE NEŞE KATTI

26.9.2024

Ataşehir Belediyesi, çocukların neşe dolu sesleriyle sokakları canlandırmaya devam ediyor. Bu hafta, Ataşehir Çocuk Şenliği’nin yeni rotası Yenisahra Mahallesi oldu.

Sek sek, yakan top, ip atlama gibi eğlenceli ve unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunlarını çocuklarla buluşturan “Ataşehir Çocuk Şenliği’nin yedincisi, Yenisahra Mahallesi Güneşli Sokak’ta gerçekleştirildi.

Etkinlikte, çocuklar için çeşitli oyunlar ve eğlenceler sunuldu. Ayrıca; Taç ve Kukla Atölyesi’nden Müzik Aleti Yapımı Atölyesi’ne, Boyama Atölyesi’den Bilim Atölyesi’ne kadar birbirinden renkli çok sayıda atölye düzenlendi.

Şenliğe katılan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, çocuklar ve aileleriyle birlikte keyifli anlar geçirdi. Başkan Adıgüzel, “Yeni Sahra Mahallemizde düzenlediğimiz Ataşehir Çocuk Şenliği'nde çocuklarımız ve aileleriyle keyifli anlar paylaştık. Onların mutluluğunu daim kılmak için tüm gücümüzle yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayan, ailelerin de bir araya gelerek hoş vakit geçirmelerine olanak tanıyan Çocuk Şenliği, önümüzdeki günlerde diğer mahallelerde düzenlenmeye devam edecek.