ATAŞEHİR BELEDİYESPOR FİNALLERDE

14.4.2017

TFF Kadınlar Futbol 1. Ligi’nde Ataşehir Belediyespor son maçında karşılaştığı 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Yenisahra Stadı’nda oynanan müsabakanın başlarında 1-0 geriye düşen Ataşehir Belediyespor, ilk yarının bitimine dakikalar kala kaptan Sevinç’in golüyle devreyi berabere bitirdi. Maçın sonuna doğru ataklarını artıran Ataşehir Belediyespor sonucu etkileyecek golü bulamayınca maç ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sonuçlandı.

Sezona aldığı ceza ile eksi 6 puanla başlayan Ataşehir Belediyespor, 39 puanla ligi 3. sırada bitirdi. 10 takımın mücadele ettiği Kadın Futbol Ligi’ni Beşiktaş ve Konak Belediyespor 42 puanla ilk iki sırada kapadılar.

5 takımın mücadele edeceği play-off müsabakalarında, usûl gereği ligde toplanan puanlar ikiye bölünüyor ve yarım puanlar da tamamlanıyor.