Ataşehir Belediyesi'nin iftar yemeğine CHP üst yönetimi katıldı

27.7.2013

Ataşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki 17 mahallede düzenlenen açık hava iftarları devam ediyor.

26 Temmuz Cuma günü Mevlana Mahallesi’nde kurulan ve binlerce Ataşehirlinin konuk olduğu açık hava iftar sofrasına Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP Parti Meclis Üyeleri Umut Akdoğan, Gül Çiftçi, Onursal Adıgüzel, Sennur Yıldırım, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Doğan Çakmak ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak da katıldı.

İftar öncesi masaları gezerek Ataşehirlilerle selamlaşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Tüm konuklar iftar sonrası Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Direklerarası Eğlence’yi izlediler.