Ataşehir Belediyesi'nin Domuz Gribine Karşı Mücadelesi Devam Ediyor

7.11.2009

Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Vetereiner İşleri Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü “Domuz Gribine Dur Diyelim” kampanyası kapsamında Ataşehir'de bulunan tüm ibadethanelerde dezenfekte çalışmaları periyodik olarak sürdürülürken, cami çıkışlarında vatandaşlara domuz gribinden korunmak için neler yapılması gerektiğini içeren kitapçıklar dağıtıldı.

Ataşehir'de bulunan tüm okullarda seminerler vererek “Domuz Gribine” karşı mücadeleyi sürdüren Ataşehir Belediyesi, okulların birinci tur dezenfekte çalışmalarını tamamladı. Cuma gününden itibaren ilçedeki tüm ibadethanelerin içleri yıkanıp dezenfekte yapılırken, namaz çıkışı vatandaşlara kitapçıklar dağıtıldı.

Ataşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt denetiminde Zabıta Müdürlüğü ekiplerininde katıldığı “Domuz Gribine Dur Diyelim” kitapçıkları camii çıkışlarında vatandaşlara verilirken vatandaşların soruları Sağlık İşleri Müdürlüğü personelince yanıtlandı.