Ataşehir Belediyesi'ne Plaket

1.2.2010

ATAŞEHİR BELEDİYESİ'NE PLAKET

Memorial Sağlık Grubu, Ataşehir Belediyesi'ne sağlık alanında yaptığı çalışmalara verdiği destek nedeniyle plaket verdi. “Çağdaş Ataşehir” sloganıyla çalışmalarını sürdüren özellikle Sağlık, Eğitim, Çevre alanlarında önemli projelere imza atan Ataşehir Belediyesi ilçe sınırları içinde de kurum ve kuruluşların çalışmalarına destek veriyor. Memorial Sağlık Grubu, bir süre önce Ataşehir'de gerçekleştirdiği “Diyabet Okulu ve Doğuma Hazırlık Kurslarına” Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün verdiği destek nedeniyle teşekkür etti ve bir plaket verdi. Memorial Ataşehir Tıp Merkezi Medikal Direktörü Dr. Şevket Ergun Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdür Vekili Gamze Akkuş İlgezdi'ye plaketi verirken, “Ataşehir Belediyesi'nin insan sağlığına verdiği öneme” dikkat çekti. Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdür Vekili Gamze Akkuş İlgezdi'de, Ataşehir Belediyesi'nin insan sağlığına yönelik her çalışmaya destek vereceğini vurguladı.