ADRES

KEP

ATAŞEHİR MONHEİM TASARIM OKULU YENİ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

10.9.2019

Kardeş kent olan Ataşehir ve Almanya’dan Monheim belediyeleri işbirliğiyle açılan “Ataşehir Monheim Tasarım Okulu’nda yeni dönem eğitimleri başlıyor.

Ataşehir ve Monheim Belediyeleri’nin Ataşehir’de ortaklaşa hazırladıkları tasarım okulunda, bu yıl 5-14 yaş arası çocuklar için; moda tasarımı, 2 boyutlu animasyon, stop motion, drama, belgesel film, kurgu, fotoğrafçılık, çizgi roman, dergi tasarım, kumaştan origami, flipbook ile karakter tasarım atölyeleri düzenlenecek.

Tasarım Okulu’da eğitimler Küçükbakkalköy Mahallesi’nde bulunan Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi'nde yapılacak.

22 Eylül Pazar günü başlayacak kayıtlar ve detaylı bilgi için Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi'ne başvurabilirsiniz. Eğitimler ise 7 Ekim Pazartesi günü başlayacak.

Adres: Küçükbakkalköy Mahallesi Merdivenköy Yolu Caddesi No:72 Ataşehir

Tel: 0216 577 10 51 – 0216 574 41 95

Ataşehir Belediyesi'nden Spora Tam Destek | Ataşehir Belediyesi

ADRES
Barbaros Mah. Şebboy Sok. No:4
Pk: 34746 Ataşehir - İstanbul

TELEFON

E-POSTA

KEP

Ataşehir Belediyesi'nden spora tam destek

28.2.2014

Ataşehir’de faaliyet gösteren 14 amatör spor kulübü yöneticileri, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi ziyaret etti. Ziyaret sırasında Ataşehir’in spor hayatına daha fazla canlılık getirilmesi amacıyla spor kulüplerine maddi destek verildi.

Meclis kararı ile spor kulüplerine destek sunduklarını söyleyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Gönül ister ki daha fazla destek olabilelim. Çünkü zor bir iş yapıyorsunuz. Gençleri spor ile kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlıyorsunuz. Çocuklara sahip çıkıyorsunuz. Hayata katılmaları için zemin oluşturuyorsunuz” dedi. Spor kulübü yöneticileri de Başkan Battal İlgezdi’ye spora yaptığı desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.