Ataşehir Belediyesinden LYS Tercih Danışmalığı

8.7.2014

Ataşehir Belediyesi, öğrencilere üniversite tercihlerinde yardımcı olmak amacıyla Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)Tercih Merkezi oluşturdu. Ferhatpaşa Gençlik Merkezi ve Küçükbakkalköy Hizmet Birimi’nde rehber öğretmenler LYS’ye giren tüm öğrencilere yardımcı oluyor.

Tercih Danışmanlığı Merkezinde, Ataşehir Belediyesi ve Marmara Eğitimciler Derneği işbirliğinde yürütülen çalışmalarda öğrenciyi mümkün olan en iyi koşullarda, en iyi bölüme yerleştirmek amaçlanıyor. Öğrenciler üniversite yaşamını en iyi şekilde sürdürebilmelerinde yardım alabilmek için 07 - 17 Temmuz tarihleri arasında randevu ile gelerek tercih yapabilecek. Ferhatpaşa Gençlik Merkezi ve Küçükbakkalköy Hizmet Birimi’nde oluşturulan LYS Tercih Merkezleri saat 10.00 ile 17.00 arasında hizmet veriyor.