Ataşehir Belediyesi'nde Bayramlaşma

8.9.2010

Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz, Hüseyin Hışman ve Zafer Nuhoğlu ile merkez ve ek binalarda tüm birimleri gezip çalışanlarla tek tek bayramlaşan Başkan İlgezdi, belediye çalışanlarına özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Kısa sürede yeni ilçe Ataşehir'de  verilen hizmetlerin tüm belediye çalışanlarının eseri olduğunu vurgulayan Başkan Battal İlgezdi, “ancak, bunları yeterli görmüyorum. Ataşehir'i çağdaş- sağlıklı bir kent yapmak için daha çok çalışmamız gerekiyor. Ataşehir Belediyesi'nde ben dahil tüm çalışanlar yapılanlarla asla yetinmeyeceğiz.  Ataşehirlileri sağlıklı ve huzur içinde yaşatabilmek için daha çok çalışağız” dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, bayram süresince de Ataşehirlilerin huzur içinde bir bayram yaşayabilmeleri için tüm önlemlerin alındığını belirterek, “Belediye  çalışanlarına ve tüm Ataşehirlilere hayırlı bayramlar dilediğini” söyledi.