Ataşehir Belediyesi'nde Atık Pil Toplama Yarışması

11.1.2010

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) tarafından düzenlenen İstanbul'daki ilköğretim okulları arası atık pil toplama kampanyasına Ataşehir Belediyesi de destek veriyor.

 

 

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından hazırlanan çalışmalarda Ataşehir sınırları içerisindeki ilköğretim okullarının Çevre Kulübü öğretmenlerine konuya ilişkin ayrıntılı bilgi verildi.

 

 

Ataşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda öğretmenlere Belediyenin temiz ve sağlıklı çevre oluşturulması çalışmalara ilişkin bilgi verildi.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal'ın sunum yaptığı toplantıda TAP Teknik Danışmanı Savaş Arna da bilgi verdi. Bu kampanya kapsamında ilköğretim okullarına atık pil bidonları dağıtılacak ve İstanbul genelinde en çok atık pil toplayan üç okula ödül verilecek. 1 Ocak - 1 Mayıs tarihleri arasında sürecek kampanyada, İstanbul geneli ile Ataşehir Belediyesi sınırları içinde en çok “atık pil toplayan” okullara ayrıca Ataşehir Belediyesi de özel ödül verecek.