Ataşehir Belediyesi Ulaştırma Servisi Yemekte Buluştu

24.10.2009

Ataşehir Belediyesi Ulaştırma Servisi yemekte biraraya geldi. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin göreve başlamasının ardından oluşturulan Ulaştırma Servisi görevlileri yoğun çalışma temposunun yorgunluğunu düzenlenen yemekle attı .

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ulaştırma Servisi'nin çalışmalarını takdir ettiğini ve bu birimde çalışan tüm personelin çalışma saati kavramı olmadan, bazen günde 12 saat görev yaptığını belirtti. Başkan İlgezdi'nin katılamadığı yemeğe Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman ev sahipliği yaptı. İdari İşler 2.Amiri Kasım Kimverdi, ulaştırma servisinin belediye için çok önemli bir birim olduğunu ve görevlerini büyük bir sorumluluk duygusu ile yapmaya çalıştıklarını söyleyerek yemeği organize eden Başkan Battal İlgezdi ile yemeğe katılan Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman ile Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt'a teşekkür etti.