Ataşehir Belediyesi, Öğrencileri Tiyatroyla Buluşturuyor

23.3.2015

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından öğrencilerin çevre bilincini geliştirmek ve geri dönüşüm konusunda onları bilgilendirmek amacıyla “Ben Çöp Değilim” isimli tiyatro oyunu gösterilecek.

Hazırlanan proje kapsamında Ataşehir’deki tüm ilkokul öğrencilerine 23-27 Mart tarihleri arasında, 10.00 ve 13.00 saatlerinde günde iki seans olmak üzere Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda “Ben Çöp Değilim” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.

Çevreye duyarlı ve çevre bilinciyle projeler hazırlayan Ataşehir Belediyesi, “Ben Çöp Değilim” isimli tiyatro oyunu ile öğrencilerin eğlenirken aynı zamanda çevre hakkında da bilgilendirilmesini sağlıyor.

Tiyatro Alkış tarafından sahnelenen “Ben Çöp Değilim” isimli tiyatro oyunu; içinde bir oyuncunun canlandırdığı çöp tenekesinin, piknik alanındaki çöp sorununu ve kendi hayatını anlatması ile piknik alanına gelen bir ailenin gürültüsü üzerine, konuşmasının yarım kalmasıyla başlıyor.