ATAŞEHİR BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ SUNUYOR

19.7.2024

Bütün bir yıl boyunca büyük emek vererek üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere eğitim desteği sağlayan Ataşehir Belediyesi, gençleri sınav sonrası tercih sürecinde de yalnız bırakmıyor. Ataşehir Belediyesi ücretsiz danışmanlık hizmeti ile gençlerin her zaman yanında olmaya devam ediyor.

Üniversite hazırlık döneminde olan öğrencilere eğitim desteği vererek, onların bu zorlu süreçlerinde yanlarında olan Ataşehir Belediyesi, üniversite sınavı sonrasında da gençlerin doğru tercih yapması için ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor.

Ataşehir Belediyesi, üniversite adaylarına yönelik ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini bu yıl da sürdürüyor. 25 Temmuz - 2 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan YKS danışmanlık hizmeti, Neşet Ertaş Kültürevi'nde verilecek.

Uzman Eğitimcilerden Doğru Üniversite Tercihi

Öğrenciler, her gün 10.00 - 18.00 saatleri arasında randevu sistemi ile 30 dakikalık ücretsiz danışmanlık hizmetinden yararlanabilecek. Ücretsiz danışmanlık hizmetinden faydalanmak isteyen öğrenciler, https://atasehirtercih2024.timetap.com adresi üzerinden randevu sisteminden kayıt oluşturabilecekler.

Uzman eğitimciler tarafından verilecek danışmanlık hizmeti, öğrencilerin doğru tercih yapmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. Bu hizmet sayesinde öğrenciler, ilgi alanlarına ve yeteneklerine uygun bölümleri seçme konusunda profesyonel destek alabilecekler.

Ataşehir Belediyesi, eğitime verdiği önemin bir göstergesi olarak bu hizmeti ücretsiz sunmaya devam ediyor. Öğrencilerin geleceğine yön verecek bu önemli süreçte, aileleri ile birlikte tüm üniversite adayları bu fırsattan yararlanabilecek.

 

 

Tarihler: 25 Temmuz – 2 Ağustos

Yer: Neşet Ertaş Kültürevi

Saat: 10.00 -18.00 arası

Süre: 30 dakika

-Randevu sistemine giriş linki: https://atasehirtercih2024.timetap.com