Ataşehir Belediyesi’ne Bir Ödül Daha

1.6.2012

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği) tarafından düzenlenen Okullararası ve İlçelerarası Atık Pil Toplama Yarışması’nda dereceye girenler açıklandı. Ataşehir Belediyesi 4 bin 260 kilo atık pil toplayarak İstanbul genelinde ilçeler arasında 3. oldu. İstanbul genelinde birinciliği Ataşehir’deki Özel Eyüpoğlu İlköğretim Okulu elde etti.

Ataşehir’deki okullar arasındaki yarışmada ise; birinci olan Eyüboğlu İlköğretim Okulu’na, ikinci olan Özel Adıgüzel İlköğretim Okulu’na ve üçüncü olan Mustafa Zeki Demir İlköğretim Okulu’na hem TAP  hem de Ataşehir Belediyesi tarafından ödüller verildi. Ataşehir ilçesinde birinci seçilen Özel  Eyüboğlu İlköğretim Okulu; Tap tarafından verilen masa tenisi takımını ve Ataşehir Belediyesi tarafından verilen projeksiyon makinesini kardeş okul olarak seçtikleri Ataşehir Rabia Leman İlköğretim Okulu’na hediye etti. Ayrıca yapılan törende Özel Adıgüzel İlköğretim Okulu öğrencileri de TAP ve atık pil toplama ile ilgili kendi besteledikleri şarkıyı seslendirdi.