Ataşehir Belediyesi, Marmara Üniversitesi'ni 4-1'lik Skorla Geçti

15.2.2010

TFF Bayanlar 1. Ligi'nde mücadele veren Ataşehir Belediye Spor Bayan Futbol Takımı, Marmara Üniversitesi'ni 4-1'lik skorla geçti.

Yenisahra Stadı’ndaki karşılaşmaya hızlı başlayan Ataşehir Belediyesi Bayan Futbol Takımı ilk yarıyı Nihan'ın attığı 2 golle önde kapadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk ataklarında penaltı kazanan Marmara Üniversitesi'nden Eda penaltıyı gole çevirerek farkı bire indirdi.

Yedikleri golün ardından yeniden maça ağırlığını koyan Ataşehir Belediyesi Bayan Futbol takımı 2 golün de asistini yapan Fatma'nın golüyle farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın bu skorla bitmesi beklenirken Esra 4. gole imza attı. Karşılaşma Ataşehir Belediyesi Bayan Futbol Takımı’nın 4-1'lik galibiyetiyle sona erdi.

Marmara Üniversitesi karşısında 7. galibiyetini alarak puanını 23'e yükselten Ataşehir Belediyesi Bayan Futbol Takımı bir maç eksiğiyle puan cetvelinde 5. sırada yer alıyor.

Çok sayıda seyircinin izlediği Yenisahra Stadı'nda oynanan karşılaşmayı; Ataşehir Belediye Spor Kulübü Derneği Başkanı Sadık Kayhan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, Ataşehir Belediye Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Düzova ve Meclis Üyesi Namık Sürmen de izledi.

Karşılaşmanın ardından Bayan Futbol Takımını tek tek tebrik eden Kulüp Derneği Başkanı Sadık Kayhan bayan futbol takımına galibiyet primi dağıttı.