Ataşehir Belediyesi Gazileri Unutmadı

22.3.2010

Ataşehir Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 95. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında ilçede yaşayan gaziler için bir yemek düzenledi. Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmen Evi’nde gerçekleşen yemeğe Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Erol Dolu, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Kaya Uluyılmaz ve çok sayıda gazi ile gazi yakını katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Başkan Battal İlgezdi; gaziler ile bir araya gelmekten çok büyük onur duyduğunu ve onlara her zaman sahip çıkacaklarını belirtti.

350 civarında gazi ve gazi yakınının katıldığı yemekte, Türkiye Muharip Gaziler Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi tarafından Başkan Battal İlgezdi ve Başkan Yardımcısı Erol Dolu’ya teşekkür plaketleri verildi.

Çanakkale Zaferi ile ilgili bir sinevizyon gösterisi yapılan yemekte, Habire Yahşi Lisesi öğrencileri de şarkı söyleyip, şiirler okudu.