Ataşehir Belediyesi derneklerle iftar sofrasında buluştu

22.7.2013

Ramazan ayında ilçedeki 17 mahallede açık hava iftarları hazırlayan Ataşehir Belediyesi, ilçedeki derneklerin iftar sofralarına da destek oluyor.

20-21 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen SİYAD (Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği), KAR-DER (Kars ve Yöresi Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği), Ataşehir Güvercin Severler Derneği, Gümüşhane Şiran Boğazyayla Köyü Derneği ve Batı Karadeniz’deki yöresel derneklerin ortak iftar sofraları büyük bir katılımla gerçekleşti.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 21 Temmuz Pazar günü Küçükbakkalköy Mahallesi Nazım Hikmet Parkı’nda gerçekleşen Kar-Der’in iftar sonrasında vatandaşların sofralarına konuk oldu. Ataşehirlilerle Ramazan sohbeti yapan Başkan İlgezdi, Ataşehir’in sorunları üzerine konuştu ve vatandaşların sorunlarını dinledi.