Ataşehir Belediyesi Deprem Bölgesine Yardım Elini Uzatıyor!

24.10.2011

Van ve çevresinde meydana gelen deprem, ülke genelinde büyük üzüntü yarattı. Depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına ve tüm Türkiye’ye başsağlığı dileyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Gün birlik olma günüdür. Tüm vatandaşlarımızı deprem bölgesine yardım için seferberliğe çağırıyorum” dedi. Van’daki deprem haberini alır almaz, başkan yardımcıları ve birim müdürlerini toplayan Başkan Battal İlgezdi,  Ataşehirlilere  “Deprem bölgesine yardım için” çağrı yaparken, deprem bölgesinde kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarına katılmak için deprem bölgesine gidecek bir ekip oluşturulmasını istedi.  Ataşehirlilerin deprem bölgesine gönderilmek üzere yapacakları yardımların Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Garajı ile Ataşehir  Belediyesi  Zabıta Müdürlüğü’nün yanındaki kriz merkezinde toplanacağını açıklayan Belediye Başkanı Battal İlgezdi,  bu akşam (24 Ekim 2011 Pazartesi) günü saat 18.00’de Ataşehir Belediyesi Merkez Bina önünden toplanan yardımlarla birlikte enkaz kaldırma ve kurtarma çalışmalarına katılacak ekiplerin Van’a hareket edeceğini söyledi. Deprem bölgesine yardım için (0216) 570 50 00 numaralı telefondan Ataşehir Belediyesi Çağrı Merkezi aranarak detaylı bilgi alınabilir.