Ataşehir Belediyesi CEBİT Bilişim Fuarı’ndaydı

6.12.2012

 


Ataşehir Belediyesi hizmet verirken kullandığı çağdaş uygulamaları “Cebit Bilişim Eurasia” fuarında tanıttı. Bilişim, teknoloji ve iletişim platformu olarak hazırlanan fuara yerel yönetimler de katıldı. CNR EXPO’da 29 Kasım - 02 Aralık  tarihleri arasında düzenlenen fuarda Ataşehir Belediyesi’nin standı 6 nolu holün C-4 kısmında yer aldı.


01 Aralık Cumartesi günü fuarı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ataşehir Belediyesi’nin standına gelerek Başkan Battal İlgezdi’den bilgiler aldı. Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra CHP Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu, Erdoğan Toprak, Emrehan Halıcı ve Umut Oran'la birlikte fuara katılan CHP’li Avcılar, Bakırköy, Beşiktaş, Büyükçekmece, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Sarıyer ve Silivri belediyelerinin standlarını gezdi.


Ayrıca fuarın ilk günkü açılışına Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman ve Abdullah Der ile Bilgi İşlem Müdürü Taner Arici katılarak ziyaretçilere bilgi verdiler.    


Çevreye duyarlılığı ve uyguladığı projelerle hem çevreyi koruyan hem de çevre bilincinin oluşmasına katkıda bulunan Ataşehir Belediyesi CEBİT Fuarına “Modern Ataşehir Yeşil Bir Gelecek” sloganıyla katıldı.