Atasehir Belediyesi Çalışanları Etik Seminerine Katıldı.

30.5.2013

Etik Haftasi etkinlikleri kapsaminda Atasehir Belediyesi çalisanlari “Kamu Görevlileri Etik Ilkeleri” konulu seminere katildi.

Atasehir Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçeklesen seminere; Belediye Baskan Yardimcisi Hüseyin Hisman, birim müdürleri, amirler, sefler ve çalisanlardan olusan 200 kisi katildi.

Yeditepe Üniversitesi Ögretim Üyesi Yard. Doc. Dr. Dinç Yaylalier’in konusmaci olarak katildigi seminerde; kamu hizmetinde etigin önemi, ailede baslayan etik egitimi, hizmet bilinciyle hareket etme, vatandasa nezaket, saygi ve yardimci olma, dürüst ve tarafsiz olma, çikar çatismasindan kaçinma ile kamu kaynaklarinin kullanimi gibi konu basliklari anlatildi.

Atasehir Belediyesi Insan Kaynaklari Müdürlügü tarafindan düzenlenen seminere, Müzisyen Meltem Taskiran ve kolbasti ekibi de renk katti.