Ataşehir Belediyesi Ataşehirlileri Tiyatro ile Buluşturmaya Devam Ediyor.

1.4.2011

Ataşehirliler 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü 2. Ataşehir Tiyaro Festivali ile kutluyor. Geçen yıl olduğu gibi, bu yılda kuruluşunun 2. yılını da tiyatro ile kutlayan Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro festivalinde 11 gün boyunca 6 oyun sahneleniyor  ve tüm oyunlar ücretsiz olarak Halkla İlişkiler Müdüdrlüğü'nden alınan davetiyelerle Ataşehirlilere sunuluyor.
 
Yıldız Kenter, Genco Erkal, Enkan Can gibi Türk tiyatrosunun dev isimlerinin büyük seyirci kitlelerine ulaşan oyunlarının yer aldığı festival 29 Mart Salı Günü saat: 20.00’da Yıldız Kenter’in Kraliçe Lear oyunu ile  başladı. . Zübeyde Hanım Öğretmen Evi Tiyatro Salonu’nda oynanan oyunları izlemek için Ataşehirlilerin gösterdiği büyük ilgi  davetiyelerin kısa sürede bitmesine neden oldu. 12 yaşından küçüklerin alınmadığı oyunlar için Ataşehirlilerin gösterdiği büyük ilgiye teşekkür ediyoruz.
 
Tiyatro festivalimizde Pazartesi gününden itibaren sahnelenecek bazı oyunlar için davetiyelerin tamamı Ataşehirliler tarafından alınmıştır. Canlar Tiyatrosu ve Dostlar Tiyatrosu'nun oyunları için ise az sayıda davetiye kalmıştır. Bu oyunları izlemek isteyen Ataşehirliler davetiyelerini Ataşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi'nden temin edebilir.
 
Davetiye ağıtımı devam eden oyunlar:  
Canlar Tiyatrosu (Simurg )
07 Nisan 2011 - Saat 20.00
08 Nisan 2011- Saat 20.00
 
Dostlar Tiyatrosu (Nereye Gididyoruz ? Azizlikler ! )
13 Nisan 2011- Saat:20.00
15 Nisan 2011-(Saat 20.00