ATAŞEHİR BELEDİYESİ, 2024 LGS HAZIRLIK KURSLARINI BAŞLATIYOR

1.9.2024

Ataşehir Belediyesi, 2024-2025 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik hazırlık kurslarını başlatıyor. Öğrencilere destek olmak amacıyla hazırlanan programlar, 2024-2025 yılı için LGS Hazırlık ve Ders Destek Programları düzenlenecek.

Ataşehir Belediyesi, öğrencileri sınava hazırlık sürecinde yalnız bırakmayarak, LGS hazırlık kurslarını başlatıyor. Öğrenciler, alanında uzman eğitmenler eşliğinde LGS sınavına bilgi düzeyi yüksek bir şekilde hazırlıklı olarak girebilecek ve sınavla ilgili stres yönetimiyle başa çıkabilecek.

Türkiye genelindeki öğrenciler için önemli bir dönüm noktası olan LGS, ortaokuldan liseye geçiş sürecinde kritik bir rol oynuyor. Bu sınav, öğrencilerin akademik yeteneklerini ve bilgi seviyelerini değerlendirmekte ve gelecekteki eğitim yolculuklarını şekillendirmekte önemli bir basamak. Bu nedenle, sınav öncesinde sağlanacak kaliteli bir hazırlık süreci, öğrencilerin başarı şansını önemli ölçüde artırabiliyor.

Ataşehir Belediyesi, bu bilinçle hareket ederek öğrencilere kapsamlı bir destek sunmayı ve onların sınav hazırlıklarını en iyi şekilde yapmalarını sağlamayı amaçlıyor. Kurslar, öğrencilerin sınav öncesi eksiklerini gidermelerine ve kendilerine güvenle sınav gününe hazırlanmalarına yardımcı olacak.

Kurslarla ilgili detaylı bilgi ve kayıt işlemleri için aşağıdaki bilgilerden yararlanabilirsiniz.

ÖNEMLİ BİLGİLER:

• Kayıtlar belirtilen Ataşehir Belediyesi’nin Ataevleri'nde yapılacak.
  • LGS Hazırlık dersleri hafta sonu, Ders Destek Programı ise hafta içi gerçekleştirilecek.
  • LGS Hazırlık dersleri Kayışdağı Lions Ataevi ve Mustafa Kemal Ataevi'nde yapılacak.
  • Kayıt sırasında öğrenci kimliğinin mutlaka yanınızda bulunması gerekiyor.
  • Kontenjanlar sınırlıdır ve Ataşehir'de ikamet etme zorunluluğu vardır.
  • Online kayıt sistemi 2 Eylül saat 10.00’da aktif olacak.
  • Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve öğrencilerimizin başarısına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen bu kurslara tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

Detaylı bilgi için: 0216 570 50 00

Kurs Detayları:

Kayıt Tarihi: 2 Eylül - 13 Eylül 2024

Ders Başlangıç Tarihi: 16 Eylül’ü takip eden hafta

Hedef Kitle: 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri

Kurs Programları:

LGS Hazırlık Programı: 8. sınıf öğrencileri için

Ders Destek Programı: 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri için

Kurs Merkezleri:

Mustafa Kemal Ataevi: 0216 570 5000 (1970-1975)

Kayışdağı Ataevi: 0216 540 74 30

Mevlana Ataevi: 0216 570 5000 (1984-1985)

Örnek Ataevi: 0216 574 65 92

Ataşehir Belediyesi olarak tüm öğrencilerimize başarılar dileriz!