Ataşehir Belediyesi 2016’ya merhaba dedi

30.12.2015

Ataşehir Belediyesi çalışanları geride bıraktığımız 2015 senesinin yorgunluğunu atıp yeni bir yıla hep birlikte merhaba demek için, yeni yıl partisinde bir araya geldiler. 

Düzenlenen yılbaşı etkinliğinde doyasıya eğlenen çalışanların mutluluğuna Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi de kızları Turnam ile ortak oldular. 

Gecede konuşan Başkan İlgezdi, herkese sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl dilerken, hem ülkemiz hem de dünya için barış isteğinin altını çizdi. Hem Türkiye’nin Güneydoğusunda hem de komşu ülkelerde çatışmalar sürerken yeni bir yıla girildiğini ve bu sebeple coşkulu bir kutlama yapamadıklarını belirtti. Başkan İlgezdi konuşmasında; “Bir yılı geride bırakıp yeni bir yıla girerken, hem ülkemizde, hem coğrafyamızda hem de tüm dünyamızda barış, dostluk ve kardeşliğin kalıcı temellerinin atıldığı, acısız ve hüzünsüz, güzellikler dolu bir sene geçirmemizi ümit ediyor, ülkemize ve dünyamıza barış, huzur, mutluluk dolu yeni bir yıl ve gelecek diliyorum” dedi.

Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu Fuayesinde düzenlenen gecede önce Grup Art sahne aldı. Pop Müziği ve Sanat Müziği’nden şarkılar seslendiren Grup Art’ın ardından Türk Halk Müziği Sanatçısı Ender Balkır sahneye çıktı.

Müzik eşliğinde hep birlikte oyunlar oynanıp halaylar çekilen gecede bir de havai fişek gösterisi yapıldı.