Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'den Denetim Turları

22.2.2010

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, mahalle toplantıları ve belediye merkez binasında sorunlarını anlatmak için gelen Ataşehir sakinleri ile bu kez de saha denetimlerinde bir araya gelmeye başladı. Belediye Başkanı Battal İlgezdi, özellikle “yerel yönetimlerin görünen yüzü” olarak tanımladığı temizlik, park bahçeler ve zabıta müdürlüklerinin çalışmaları ve belediyenin tüm hizmetlerine ilişkin vatandaşların görüşünü almak ve yapılanları yerinde görmek için sokak sokak denetimlere başladı.


Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Park ve Bahçeler Müdürü Deniz Kutlu'yla birlikte Esatpaşa Mahallesi’ni gezdi. Cadde ve sokaklarda günlük yaşamlarını sürdüren Esatpaşalılarla sohbet eden Başkan Battal İlgezdi, kahvehane ve parklarda da vatandaşlarla beraber oldu. Ataşehir Belediyesi’nce düzenleme çalışmaları sürdürülen Akasya Parkı’nda vatandaşlarla çay içip sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Battal İlgezdi, belediyenin ücretsiz içme suyu dağıtımı yapan tankerin bulunduğu sokağa da giderek Esatpaşalıların su dağıtımına ilişkin görüşlerini aldı. Başkan İlgezdi, vatandaşların Esatpaşa Camii’nin bahçe duvarları ve çevre düzenlemesine ilişkin isteklerinin en kısa zamanda karşılanacağını söyledi.

 

Yaklaşık 2 saat süren Esatpaşa'daki denetim gezisinde özellikle mahalle esnafı ile görüşen Başkan Battal İlgezdi, işsizliğin yoğun olduğu mahallede bazı kahvehanelere de girerek burada bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Başkan İlgezdi, Ataşehir'in sorunlarını çözmek için sürdürdüğü yoğun tempolu çalışmaları nedeniyle belediye merkez binasına gelen bazı vatandaşların kendisiyle görüşemediklerini dile getirmeleri üzerine; “Evet, bunu ben de biliyorum. Bundan belediyenin kapıları vatandaşa kapalı anlamını çıkarmayın, bunu size böyle söyleyenlere de inanmayın. Ben, belediye başkanlığı makamında oturduğum sürece Ataşehir Belediyesi'nin kapıları ayrım yapmadan tüm Ataşehirlilere açıktır. Sizlerin bana ulaşamadığı anlarda zaten ben sizlerin arasındayım. 17 mahallemizi de sık sık geziyorum. İşte bugünde sizlerin yanındayım. Bana ulaşamadığınız anda sorununuzla ilgili başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz sizleri dinliyor, sorununuzu çözmek için çalışıyor. Bizim Ataşehirlilerden gizli saklımız yok. Günün 24 saati belediyemizde sizlerin sorunlarını dinleyecek sizlere yardımcı olacak arkadaşlarımız var” dedi.