Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Esatpaşa Mahallesi'nde Tapu Dağıttı

5.2.2010

Tapularını Başkan İlgezdi'nin Elinden Alan Esatpaşalılar “20 Yıldır Bu Anı Bekliyorduk” Dedi

 

 

Üsküdar, Kadıköy ve Ümraniye Belediyelerinden ayrılarak Ataşehir Belediyesi sınırlarına alınan mahallelerin 20 yıldır çözümlenmeyen sorunlarına kalıcı çözümler getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Esatpaşa Mahallesi'nde tapu dağıttı ve Esatpaşa'da Organik Pazar kurulacağı müjdesini verdi.

Ataşehir İlçesinde en büyük sorunun imar ve tapu olduğunu bir kez daha vurgulayan Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “İlçemizin sorunlarının yüzde 90'nı 2 yıl içinde çözülecek. Dün, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi'ndeydik, bugün de burada, sizlerle beraberiz. Seçim kampanyası devam ederken Ataşehirlilerin sorunlarına getireceğimiz çözümleri anlatırken, bazı siyasi partilerin başkan adayları “tapumu vereceksiniz, hayal görüyorsunuz” demişti. Ben hayallerle yaşamam hayal peşinde de koşmam, Ataşehirlileri de olmayacak hayaller peşinde koşturmam. Yapacağım işleri söyler ve bunu gerçekleştirmek için sonuna kadar mücadele ederim. Eğer, yapamayacağım bir şey varsa da bunun hesabını siz vatandaşlarıma veririm.” dedi. Bir arada dostça, kardeşçe yaşamanın her sorunun üstesinden gelmek için şart olduğunu vurgulayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Önemli olan adil olmak dürüst, olmak.” diye konuştu.

 

 

Esatpaşa'da mahalle sakinleri ile gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile katılan Başkan Battal İlgezdi, salonu dolduran mahalle sakinlerine “Ataşehir'in sorunlarını çözmek için yapılan her çalışmayı önce sizlerle paylaşıyoruz. Sorunlara çözümleri de yine sizlerle buluyoruz. Sorunları çözmek için çalışırken temel ilkem vatandaşın mağdur olmaması. Bugüne kadar parti ayrımı gözetmeden söylüyorum, Kadıköy, Üsküdar ve Ümraniye Belediyelerini yönetenlerin ihmal ettiği mahallelerimize yetkimiz dahilinde olan tüm hizmetleri getireceğiz” dedi.

 

 

Belediye Başkanı Battal İlgezdi, konuşmasının ardından vatandaşların sorularını yanıtladı ve işlemlerini tamamlayan 20 kişiye tapularını salonu dolduranların alkışları arasında verdi.